cover

 

”Guld värd. Väldigt nära Pratchett-stil. Ett leende och ett skratt i varje kapitel.”

Citat från Goodreads

 

 

”Läser man första sidan går tankarna direkt till Terry Pratchetts ”Discworld””

 Citat från Goodreads

 

Det är en fantastisk värld där gudarna leker med människors öde och handlingen är förlagd till en unik stad i världen, där olika fraktioner har sina egna agendor och allt är ett organiserat kaos. Allt med en humoristisk ton.

Recension Brev från Cosmos

STORYTEL – 5 stars

 

 

Den flytande staden Troglund har problem. Fast den vet inte om det än. Ett mystiskt sällskap ruvar på illasinnade planer, men in i dess väg stövlar helt aningslöst de goda vännerna Råttan och Oxen.

Kamraterna kastas i fängelse och träffar den tokige astrologen Günter samtidigt som de blir falskt anklagade för mord. Det är början på en hisnande resa för vännerna att rentvå sina namn och i förbifarten eventuellt rädda staden. En stad som bara tänker på en sak. Den stundande trippelbollsfinalen.

Konsten att rädda sitt skinn är en fristående humoristisk fantasyroman i serien Den ofrivillige hjältens handbok. Handlingen utspelar sig i sjönationen Issimiladen, en magisk värld där medeltid och tidig industrialisering lever sida vid sida. Bokens trådar vävs successivt ihop allteftersom ränksmidande präster, falska nunnor, hjälpsamma häxor, statliga mafiosos och jazzälskande kannibaler korsar kumpanernas väg. Välkommen in i en galen värld!

—–

Titel: Konsten att rädda sitt skinn

Författare: Mattias Kuldkepp

ISBN:978-919831632-2

Sidor: 308

 

—–

Återförsäljare:

https://www.sfbok.se/produkt/konsten-att-radda-sitt-skinn-169658

https://www.bokus.com/bok/9789198316322/konsten-att-radda-sitt-skinn/

https://www.adlibris.com/se/bok/konsten-att-radda-sitt-skinn-9789198316322