Första romanen ut – De sista änglarna

Det är stor glädje att idag presentera Ragnarök Förlags första produktion – De sista änglarna, av Mattias Kuldkepp (www.mattiaskuldkepp.wordpress.com). En gedigen harcoverbok med en story om kampen mellan tynande övernaturliga väsen i vår vardag. Existenser på undergångens rand tvingade till liv de inte själva valt. Snart ute i handeln.

De sista änglarna_Epub_Framsida3_lågupplöst

Format: Hardcover
Språk: Svenska
Kategori: Skönlitteratur (Fantasy)
Längd:369s
ISBN: 978-91-983163-0-8

TVILLINGARNA JOANNE OCH INÉS är inte som andra. De har aldrig träffats eller talat med varandra, men ändå är deras öden sammansvetsade sedan födseln. De är de sista änglarna. Falskt anklagade för mord slits de från sina invanda liv och kastas ut i en svårbegriplig tillvaro där de måste kämpa för sin överlevnad.
   Utanför Albuquerque i New Mexico sker samtidigt en hemsk flygplansolycka. Endast en person överlever, en okänd man som fångas på bild strax innan han försvinner spårlöst. Men vem är han? Den desillusionerade frilansjournalisten Richard Carter är säker på att han sett den okände överlevaren tidigare och beslutar sig för att göra sitt livs scoop.
Historierna om Joanne, Inés och Richard vävs samman i deras försök att finna svar, svar som de är i desperat behov av, för tiden är knapp. Men vem kan man lita på när marken under fötterna är satt i gungning?

Här är några recensioner från Mattias Kuldkepps senaste roman Minnesskymning som utkom 2015 på Mörkersdottir förlag.

”Svår att släppa”
BOKBLOGGEN BOKLYSTEN

”En riktigt fin berättartalang”
JOHANNAS DECKARHÖRNA

”En spännande berättelse”
LITTERATURMAGAZINET

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s