Fantastikbokklubben och SF-bokhandeln

 

RagnarokForlag_Logo

Vi har glädjen att meddela att Ragnarök Förlag nu är ansluten till Fantastikbokklubben och alla förlagets böcker går att beställa via deras webbshop för de som är nyfikna på fantastik av svenska författare. Det är bara att surfa in och köpa!

Dessutom finns sedan en vecka tillbaka In Nomine Patris även ute i handeln tillsammans med förlagets tidigare böcker (I form av den eminenta butiken SF-bokhandeln). Ett utmärkt alternativ för den som tycker om att känna på sin bok innan köpet. Hjärtligt Välkomna!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s